• Dansk
  • English
  • Deutsch

Vi tager Covid-19 alvorligt.

Vi er blevet gjort opmærksom på fra DI at det vil være en god ide at oplyse vores kunder og samarbejdspartnere at vi, såvel kontorpersonale som produktion, holder hjulene i gang og er tilstede på fabrikken. Vi følger selvfølgelig udviklingen og de anbefalinger om forebyggelse af smitte som foreskrives af sundhedsstyrelsen.

Vi henviser til Coronasmitte.dk

Privatlivspolitik

Katalog juletræer

Juletræsmaskiner

Katalog Planteskoler

Kontakt os

HVORDAN HÅNDTERER VI DINE DATA

Privatlivspolitik

Egedal Maskinfabrik A/S har ansvaret for behandling af persondata, som fås fra besøgende via f.eks. e-mail, telefon eller som vi får gennem brug af dette website, I denne privatlivserklæring beskriver vi hvordan vi behandler disse persondata.

Hvilke persondata indsamler vi, og hvad bruger vi dem til? Vi behandler dine persondata med følgende formål:

Levering af din bestilling
Til din bestilling har vi brug for (firma)navn, e-mailadresse, adresse(r), betalingsdata og undertiden også dit telefonnummer. Disse data skal vi bruge for at eksekvere din bestilling for at holde dig orienteret og for at lade din bestilling forløbe så hurtigt som muligt. Desuden gemmer vi data om dine tidligere bestilling. Vi behandler disse persondata for at muliggøre og forbedre din bestillingsproces.

Vores service for vore kunder
Vi bruger de persondata, du har givet os, så vi hurtigt kan hjælpe dig, hvis du har spørgsmål, og gør notater om samtalen. Disse notater fra din kontakt med os gemmes, så vi kan bruge dem for at besvare dit spørgsmål.

Reparation/garanti/returneringer
Vi tilbyder en række service vedrørende reparation, garanti og returneringer af vores produkter. For at afgøre, om dit produkt kommer i betragtning for garanti eller reparation bruger vi din bestillingsdata og de persondata, du har givet.

Nyhedsbreve
Hvis du har givet os tilladelse dertil, holder vi dig med vores nyhedsbreve informeret om vores tilbud og nye tiltag, udstillinger og messer.

Hvordan håndterer vi hemmeligholdelse af persondata og videregivelser deraf til tredjeparter?
Vi sætter pris på den tillid, som du viser og, vi vil behandle dine data meget omhyggeligt. Vi vil derfor også træffe passende sikkerhedsforanstaltninger for at undgå misbrug af og begrænse uautoriseret adgang til dine persondata.Vi sørger for, at kun de nødvendige personer har adgang til dine data, at adgangen til disse data er afskærmet. Dernæst gemmer vi naturligvis ikke dine data længere end nødvendigt, vi overholder selvfølgelig regnskabsloven hvor vi har pligt til at opbevare informationerne i 5 år. Endvidere vil vi ikke sælge din personlige information til tredjepart. Vi stiller dine data udelukkende til rådighed for tredjepart, hvis du har givet tilladelse dertil, eller hvis det er nødvendigt for at:

Udføre din bestilling,
Besvare dine spørgsmål,
Yde garanti og reparere vores produkter,
Inkassere fakturaer
 

Man kan altid henvende sig til Egedal Maskinfabrik A/S hvis man er i tvivl.

Hurtig kontakt

Firmainfo

Kunsten af redde liv